Caffe bar igraonica “Hajdi”

Caffe bar igraonica “Hajdi”, smeštena je na Crvenom krstu, u ulici Gajeva br. 8.
Iako smo skoro počeli sa radom,naša igraonica je postala omiljeno mesto za druženje i zabavu, kako mališana, tako i njihovih roditelja.


“Hajdi”caffe bar

Dok se Vaše dete bezbrižno igra sa našim animatorima, Vi možete u prelepom ambijentu našeg lokala uživati u ukusnim Dolce by Tintolino kolačima, Nespresso i Lavazza kafama, kao i širokom asortimanu pića.

“Hajdi”caffe bar je dizajniran u modernom duhu i privući će sve ljubitelje prijatne i opuštene atmosfere, a naša igraonica, maštovito opremljena već je postala omiljeno mesto svih mališana.


“Hajdi” igraonica

“Hajdi” igraonica je prilagođena za bezbednu igru Vašeg deteta, budući da je uređena po najsavremenijim standardima, a sva oprema uvezena je iz Holandije gde je sigurnost deteta na prvom mestu.Naši profesionalni i kreativni animatori su Vam uvek na raspolaganju da boravak Vašeg deteta učine nezaboravnim.

U cilju zabave mališana, nudimo najrazličitije sadržaje i animacije.

Ukoliko ste zainteresovani za proslavu rođendana, naša igraonica je pravi izbor, budući da u ponudi imamo veliki broj paketa koji uključuju ketering, torte, slatki sto, balone, razne vrste dekoracija kao i usluge profesionalnih fotografa.

Još jedna od usluga koje nudimo je i čuvanje dece bez nadzora roditelja.

Caffe bar igraonica “Hajdi”

Prilikom formiranja paketa, u dogovoru sa Vama, trudimo se da udovoljimo svim Vašim željama.

Copyright 2019 Igraonica Hajdi | All Rights Reserved | Web za sve